Privacyverklaring

 

Greenbrothers wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij persoonlijke gegevens nodig om onze dienstverlening zo optimaal en veilig mogelijk te laten verlopen. Het beschermen van de veiligheid en privacy van deze gegevens is zowel in uw als ons belang. Wij volgen hiermee ook de wet- en regelgeving, die eisen stelt aan het gebruik van privacygevoelige informatie. Greenbrothers gevestigd aan de Hazeldonkse Zandweg 97a, 4762 PA te Zevenbergen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Hierin maken wij u duidelijk waarom wij bepaalde informatie verzamelen, hoe wij die informatie gebruiken en opslaan, met wie wij de informatie kunnen delen en wat u zelf kunt doen als u uw gegevens wilt ontvangen, inzien, aanpassen of laten verwijderen.

Contactgegevens:

Greenbrothers
Hazeldonkse Zandweg 97a
4762 PA Zevenbergen
Tel: 0168-370270
www.greenbrothers.nl

 

  1. Persoonsgegevens die wij verwerken op onze website
    Greenbrothers verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze website en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken op onze website: – Voornaam en achternaam – E-mailadres; – Locatiegegevens; – Gegevens over uw activiteiten op onze website; – Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen – IP-adres; – Internetbrowser en apparaat type. – Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een bericht via ons contactformulier te versturen;
  2. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
    Greenbrothers verwerkt op haar website geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
    van u.
  3. Waarom we gegevens nodig hebben
    Greenbrothers verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    – Om voor u een goed gebruik van de website mogelijk te maken;
    – Greenbrothers analyseert uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren;
    – Greenbrothers volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
  4. Geautomatiseerde besluitvorming
    Greenbrothers neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Greenbrothers) tussen zit.
  5. Hoe lang we gegevens bewaren
    Greenbrothers zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. In het kader van de op Greenbrothers van toepassing zijnde wet- en regelgeving, behouden wij ons het recht voor om een bewaartermijn van maximaal 7 jaar voor alle (categorie├źn van) persoonsgegevens te hanteren.
  6. Delen met anderen
    Greenbrothers deelt uw persoonsgegevens op de website met derden als dit noodzakelijk is voor een goed gebruik van de website, voor marketingdoeleinden en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Greenbrothers blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
  7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    Greenbrothers gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Greenbrothers, gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al ge├»nformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/ cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale mediabedrijven. Greenbrothers kan tevens gebruik maken van Google Analytics van Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van cookies om www.Greenbrothersmarcom.nl te helpen met analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-nummer) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van deze webpagina geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.Hieronder een overzicht: – Cookie: Google en Google Analytics Na(a)m(en): APISID, CONSENT, HSID, NID, SID, SIDCC, _ga, 1P_Jar Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet, alsmede cookies die door Google worden geplaatst voor het leveren van diensten aan Greenbrothers, bijvoorbeeld het vermeld worden in zoekresultaten en het plaatsen van
    aangepaste advertenties; Bewaartermijn: Voor onbepaalde tijd of zoveel korter als door wet- en regelgeving van ons wordt verlangd – Cookie: Acceptatie cookiebar Naam: cookie_notice_accepted Functie: bevestiging dat u de cookies op onze website accepteert Bewaartermijn: Voor onbepaalde tijd of zoveel korter als door wet- en regelgeving van ons wordt verlangd.
  8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Greenbrothers en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@greenbrothers.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Greenbrothers wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons
  9. Beveiliging
    Greenbrothers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via
    info@greenbrothersnl.
  10. Aanpassingen Privacyreglement
    Greenbrothers behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring op ieder moment aan te vullen of om hierin wijzigingen aan te brengen.